Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Η 1η ανάρτηση...

Καλησπέρα , καλησπέρα , όποιος είχε την τύχη να δει την ταινία με τον Αγγελάκα "ο χαμένος τα παίρνει όλα" θα θυμάται μία μυστηριώδη τύπισσα την οποία αποκαλούσε ο Αγγελάκας δεσποινίς βατόμουρο  επειδή είχε κόκκινα μαλλιά. Μ'άρεσε πολύ αυτή η φράση θες επειδή η κοπελιά ήταν λίγο περίεργη ,θες επειδή την έλεγε η φωνή του Αγγελάκα; ή μήπως επειδή τα βατόμουρα είναι τόσο σπάνια στις μέρες μας;     Πήρα την απόφαση να κάνω αυτό το μπλογκ σήμερα στο λεωφορείο γυρνώντας από την σχολή , έτρεχαν τόσες ιστορίες στο μυαλό μου και ένιωσα την ανάγκη κάπου να τις γράφω .. έτσι λοιπόν γεννήθηκε η δεσποινίς βατόμουρο και οι άλλες ιστορίες... Σας αφήνω με ένα όμορφο τραγούδι!

6 σχόλια:

  1. Καλή αρχή!!!!!!!
    Λατρεύω τα βατόμουρα και τα βρίσκω μόνο στο χωριό μου πλέον. Ωραίο κομματάκι!

    Χαιρετώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ κοριτσάκι, πλέον ούτε στο χωρίο μου βρίσκω , είσαι από τις τυχερές!!!

      Διαγραφή
  2. Πολύ μου αρέσει το καινούριο σου blog !!! Πολύ καλή ιδέα....δεσποινίς Βατόμουρο....χάχά..πόσο τρελό τυπάκι είσαι και... γλυκό σαν βατόμουρο !!!! Εμείς εδώ κοντά έχουμε πολλές βατομουριές...με μώβ βατόμουρα...αλλά καί με κόκκινα..είχαμε πάει πέρυσι με το Νίκο και μαζέψαμε αλλά δέν καταφέραμε να φτιάξουμε μαρμελάδα και χάλασαν τελικά...είμαστε άσχετοι ακόμα αλλά θα μάθουμε..πού θα πάει !!! Με έπιασε λογοδιάρροια...σε ζάλισα...χάχά....φεύγωωωωω !!!
    Φιλάκια στα μουτράκιαααα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα γέλασα Μυρσινάκι μου!!! είναι υπέροχες οι βατομουριές!!! έλα ρε μικροί είστε θα μάθετε !!! φιλιά πολλά!!!

      Διαγραφή
  3. Καλή αρχή και σε αυτό το blog,τρομερό όνομα ,είμαι και εγώ λάτρης των βατόμουρων ,δεν θα μπορούσες να βρεις πιο ¨δροσερό¨όνομα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κι εμένα κάπως έτσι μου είχε έρθει η ιδέα "γυρνώντας απο τη σχολή" :)
    αν και παιδεύτηκα στο όνομα...

    φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή